Amsterdam

The Cloud

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Mr T. Investments

Jaar

2016-2018

Categorie

Bouw- en projectmanagement

Ontwerp

Never change a winning team

Samen met Impact Vastgoed en Cairn Real Estate zijn we in 2016 aan de slag gegaan met de transformatie  van het voormalige kantoor van de Westland Utrecht Hypotheekbank in Amsterdam.

 

Een gigantisch, nietszeggend gebouw getransformeerd naar de werkplek van morgen. De vloer van de bestaande binnentuin gesloopt om vervolgens 0,5m hoger opnieuw aangebracht te worden. De binnentuin is vervolgens voorzien van een glazen dak. Het atrium is een unieke ruimte waar de “digitale generatie” met veel plezier werkt.

the cloud
the cloud

In dit project hebben we alles gedaan, begonnen met de begeleiding van de leegsloop. Tijdens de bouw hebben zich een aantal toonaangevende huurders gemeld. Dat geeft wijzigingen en planningsstress. De laatste 6 maanden hebben we geregisseerd. We hebben planningen gemaakt, ontwerpwijzigingen uitgewerkt, uitvoerende partijen opgejaagd, toezicht gehouden en geholpen bij de technische afhandeling van de verkoop van het gebouw. Op 22 maart 2018 heeft Maxima het gebouw officieel geopend.

 

Het resultaat mag er zijn, huurders hebben op tijd hun deel van The Cloud in gebruik genomen en initiatiefnemers hebben het gebouw goed verkocht.

“leren is het zich eigen maken van nieuwe, of het aanpassen van bestaande kennis, gedrag, vaardigheden of waarden” wat een leerzaam proces.

Heeft u een project dat u met Enjoy Building wilt bespreken?

We nodigen u graag uit om kennis te maken met Enjoy Building. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in onze werkwijze en vertellen we meer over onszelf.

Recente projecten