Wie we zijn

Over Enjoy Building

Ambitie voor complexiteit in de bouw

Begonnen met een berg aan kennis en ervaring, maar gedreven door ambitie voor complexiteit in de bouw. Architectuur is waar onze oorsprong ligt, echter zijn we uitgegroeid tot een architectuur én bouwmanagement bureau wat aangeeft dat we tegenwoordig meer doen dan alleen ontwerpen.

 

De naam zegt het al, wij werken met plezier. Wij wenden onze aandacht het liefst naar een complexe opgave waarin wij al onze kennis kunnen laten samenkomen. Dit maakt dat wij ons vandaag de dag naast architectuur in toenemende mate met bouw- en projectmanagement bezighouden. Het is de uitdaging waar onze passie ligt. Hierbij staan transparantie en het realiseren van de visie van de opdrachtgever altijd op nummer één.

Enjoy Building vergadering
Aan het werk

Onze kernwaarden

Enthousiasme, servicegerichtheid en ervaring

Afgelopen jaren is gebleken dat ons oplossend vermogen groot is. We hebben gewerkt aan complexe, grote projecten. Onze kernwaarden zijn enthousiasme, servicegerichtheid en ervaring. Deze waarden zijn dan ook precies wat je terugvindt bij ons bureau en in onze werkwijze. We zijn een enthousiast team van communicatief sterke architecten en bouw- en projectmanagers. Juist door de jaren aan ervaring hebben wij de uitdaging in ieder project leren zien. Wij geloven erin, dat hoe complexer de opgave lijkt, hoe creatiever de oplossing is. De puzzel kan ons niet moeilijk genoeg zijn!

Een kop koffie en meer te weten komen over Enjoy Building?

We nodigen u graag uit om kennis te maken met Enjoy Building. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in onze werkwijze en vertellen we meer over onszelf.