EnjoyBuilding

 


ARCHITECTUUR

BOUWMANAGEMENT

HUISVESTINGS ADVIES

ENERGIEPRESTATIE ADVIES

 
 
 
 
 

 


HOME 


WIE WE ZIJN 


WERKWIJZE 


REFERENTIES 


CONTACT

Wie we zijn

Puzzelen, ontwerpen, analyseren, begroten, tekenen, managen en controleren zijn onze kernactiviteiten, we doen het graag, zijn er goed in en vinden het leuk. Of het gaat om grote of kleine projecten; ieder project krijgt dezelfde aandacht……zullen we een afspraak maken?

Energie; “het vermogen om arbeid te verrichten”, daar moet je zuinig mee omgaan. Duurzame gebouwen, weten wat je gebruikt, handig zo’n energielabel.
Het label is het begin, het kan zuiniger, het moet zuiniger. Voor het milieu en voor het rendement. Passen we het gebouw aan of de installatie…of allebei. Wij maken de opties inzichtelijk, samen maken we een keuze.

Tientallen indrukwekkende projecten, fraai en functioneel, gebouwd binnen kaders van tijd, kwaliteit en geld. Tevreden gebruikers , terugkerende opdrachtgevers.
Alles is anders, tijden van crisis; nadelen, maar ook voordelen. We zijn compacter, flexibeler en veel effectiever. Duurzaamheid, kwaliteit, waar voor je geld het wordt steeds belangrijker.

Duurzaamheid, behouden wat goed, verbeteren wat beter kan. Alleen maar nieuwbouw is te makkelijk, dus een nieuw leven voor oude casco’s. Spannende, complexe vraagstukken waar we graag onze tanden op stuk bijten, we komen er altijd uit!

U de wensen, wij de oplossingen. Niet zeuren maar aanpakken, de dingen goed doen, maar bovenal de goede dingen doen. Flexibele organisatie met uitgesproken enthousiaste medewerkers. Nee is geen optie, blijven puzzelen! Van het begin tot het eind, van stedenbouwkundige inpassingen tot label A,  verantwoordelijk voor ontwerp en proces, aanbesteding of toezicht. Wij doen het graag, wij vinden het leuk!

U raad het al wij zijn Enjoy Building en we hebben een nieuw vakgebied; U-label…….meer dan alleen een energielabel voor de utiliteitsbouw.

 

Computer Associates